• zile de naștere
    aniversări
    nunți
    botezuri

TORTURI PENTRU EVENIMENTE

Ne bucură intens să celebrăm și să luăm parte la fericirea și zâmbetele celor din jurul nostru. De aceea, momentele speciale din viața oamenilor – aniversări, zile de naștere, căsătorii, botezuri – sunt fundamentul dedicației noastre pentru meșteșugul cofetăriei. Create pentru momentele aniversare și celebratorii, torturile noastre artizanale sunt inspirate de voi. Când comandați un tort, lucrăm alături de voi să înțelegem caracterul evenimentului și aromele favorite. Apoi realizăm un tort personalizat, creat și stilizat cu pasiune de cofetarii noștrii. De asemenea, puteți alege torturi realizate cu îndemânare după rețete tradiționale faimoase.

Mai mult decât atât, preparăm zilnic torturi și prăjituri proaspete cu care vă puteți delecta direct din magazin alături de familie și prieteni. Miniprăjiturile și feliile individuale de tort sunt pregătite pentru alintul fiecăruia.

TORTURI PENTRU ANIVERSĂRI

TORTURI PENTRU NUNTĂ

TORTURI PENTRU BOTEZ

ALLERGY ADVICE

Toate produsele noastre conțin gluten și ouă proaspete, iar unele dintre ele nuci și alune; toate produsele sunt fabricate intr-un mediu care conține nuci, alune sau produse similare acestora, de aceea pot rămane urme de nuci și alune in toate produsele noastre.

2017 © Copyright - D&D Patisserie