DESPRE NOI

Deschis în 2014 în estul Londrei, D&D Patisserie se remarcă prin produse de cofetărie și patiserie de tradiție continentală, introducând localnicilor delicatesele dulci ale Europei centrale și de est. Implicând autenticitatea deserturilor făcute manual și înzestrarea cofetarilor, D&D sunt pregătiți să încânte cu cofeturi savuroase atât sărbătorile de familie cât și evenimentele somptuoase și să transforme zilele voastre speciale într-o amintire pentru suflet și simțuri.

Această patiserie artizanală de familie a deschis cu bucurie porțile celei de-a doua locații în 2017 pentru a găzdui experiențe dulci într-un spațiu vintage șic.

Vizitează website-ul nostru, familiarizează-te cu bunătățile de la D&D și fii binevenit să ne vizitezi și în cele două magazine unde poți cumpăra sau comanda torturile, deserturile și gustările favorite. De asemenea, produsele pot fi comandate și telefonic.  Așteptăm cu bucurie să fii oaspetele nostru!

ALLERGY ADVICE

Toate produsele noastre conțin gluten și ouă proaspete, iar unele dintre ele nuci și alune; toate produsele sunt fabricate intr-un mediu care conține nuci, alune sau produse similare acestora, de aceea pot rămane urme de nuci și alune in toate produsele noastre.

2017 © Copyright - D&D Patisserie